Succesvolle inloopavond zonnepark Hijken

Op 17 januari 2018 is er door de initiatiefnemers Solarcentury en de Energie Coöperatie Hooghalen van zonnepark Hijken een inloopavond georganiseerd in dorpshuis De Dorpshoeve te Hijken. De avond trok zo’n 50 bezoekers bestaande uit omwonenden en geïnteresseerden die hier de gelegenheid kregen om vragen te stellen. De inloopavond was bedoeld om omwonenden en belangstellenden te informeren over de plannen van het zonnepark en om in gesprek te gaan met de omgeving.

Tijdens de inloopavond werd er uitleg gegeven over o.a. de locatie, het ontwerp en de participatiemogelijkheden. Solarcentury en de Energie Coöperatie Hooghalen willen van het zonnepark een lokaal initiatief maken. Daarom kunnen inwoners van de gemeente Midden-Drenthe meedoen in het zonnepark door een stukje zonnepark te kopen in de vorm van een of meerdere obligaties van € 25 per stuk tegen een aantrekkelijk rendement van ongeveer 3,5%.

Wilt u op de hoogte gehouden worden van de plannen voor het zonnepark en de obligatieregeling? Dan kunt u geheel vrijblijvend het formulier invullen. Zodra er nieuws is zullen we u hiervan op de hoogte houden.

inloopavond zonnepark Hijken inloopavond zonnepark Hijken inloopavond zonnepark Hijken inloopavond zonnepark Hijken